MATI KERING

aikkk... macam pelik je tajuk enttry kali ni....

no la... lau saye memang sgala bende saye pelik...

yang mati keringnye camni...

saye kan masuk banyak pertandingan... so kurang la mase belajar tu...

so ade la one of my friend yang name glamour nye Dauuud says that "mung ni sgalo bendo nok masok... mati kering nge gitu doh mung... mati atah stage..."

right after listen to him i straight laugh sampai nak kuar bijik halkum...

bukan saye yang nak masuk sgala bende tu... tapi kawan2 yang ajak cikgu yang suruh...

so... saye tanak la kecewakan org yang telah memberi kepercayaan kepada kita kan...

nampok beno kite ni lemah ... tak gitu???

memang btol sometimes saye rase yang saye ni overactive ... ramai yang bimbangon my study...

but InsyaAllah my SPM result will be in flying or rocketing colour.... hehe..

amin,..... hope korang pon doakanlah ye....



Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester