expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 7 January 2014

Holidays is Over!!




Assalamualaikum..

yup thats it... MID SEM 2 holidays is over.. this 2 weeks really give a special meaning in my life where i cant realize what i have and what should i appreciate.

apakah yang dibebelkan??? huhu maksud saye... Kawan2 saye yang cukup memahami kehendak jiwa raga saye.. yang sanggup laayn kerenah saye yang nak sangat manfaatkan masa cuti yang ade ngan aktiviti yang dapat menjadi kenangan terindah yang tak mungkin dapat dilupakan.. eh kenape cam lain macam je saye tulis blog kali ni?? hehe??

so cuti hari tu balik ngan Bas.. tiket pagi lak tu.. so memang cukup tak selesa sepanjang perjalanan coz saye rase pening n mual cam ibu mengandung.. hahhaha

sampai je kat Kelantan.. kawan baik saye Irfan Syahmi jemput di stesen bas.. huhuhu rindu sangat kat kawan saye nih.. hehhee

lepas tu kiteorg start plan buat aktiviti.. hehhee... Mendahului senarai.. HAVING DINNER AT CHIM CHUM FOOD VILLAGE

yess.. ni kali kedua kiteorg pergi reramai kat Restoran SteamBoat nih.. hurm yang first experience dulu pon best... yang kali ni pon best... kalau korang pergi Kelantan singgah2 la ye kat Kedai awesome ni...



balik cuti kali ni plak sangatlah best sebab sepupu belah perak datang berkunjung kat umah saye .. huhuhu so pergi lah tunjukkan pantai kat diorang... sampai2 je terpekik coz lame tak tengok pantai.. hihiihh




geng2 laki still plan for activity... then kiteorg make up our mind to have a wonderful leisure at JERAM PASU.. its located in Pasir Puteh Kelantan.. hihiih..



dulu kalau pegi Jeram pasu ni.. asyik duk main kat bawah je.. tempat yang dah di konkritkan.. but kali ni.. pegi naik atas lagi.. n we were totally mesmerized coz.. ade tempat yang lagi best and lagi shiockk kat atas tu.. hgehehhee so kiteorng mandi sepuas puasnya... I really thank GOD becuase He gave US this opportunity to have a wonderful moment enjoying the beautiful of Nature.








balik-balik je UiTM jumpe kawan baru and terus luang mase kat I City.. ihihih..








YA ALLAH KEKALKANLAH PERSAHABATAN KAMI HINGGA AKHIR HAYAT... AMINNNN

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers