expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, 18 August 2013

Camane Saya Habiskan Cuti Raya

Assalamualaikum

Alhamdulillah ade jugak keinginan terdetik di hati nak Hupdate blog yang dah berhabuk tiga suku inci ni kan..

sebenarnya banyak story cume kelapangan masa tu membataskan segala galanya.. kat phone dah instal Blogger app. tapi rase cam tak selesa update kat Phone... hehehe

Alhamdulillah Raya hari tu awesome je walaupon dapat beraya kejap sangat...

saya bertolak balik kelantan hari Jumaat malam... hurm balik ngan abg saye Abu namenye.. so its pretty gud saye boleh tidor sesuke hati.. hehehe

time sampai di halaman rumah tu rase macam Owyeahhh I'M ALIVE... rindu sangat rumah dan seluruh isinya.. huhu My muummy was menyapu sampah kat luar rumah time tu.. senyuman lebar di bibir terukir. huhuh that was a huge relief...

on 6th of August which is 2 hari sebelum Raya saye organize BBQ party kat umah.. ajak kawan2 rapat.. best sangat coz leh hangout with bestfriend.. da lame tak jumpe n banyaklah story diketengahkan.. huhuhu

then kiteorg decide nak gi Wakaf Che Yeh malam tu... hurm kul 10.15 malam kitreorg bertolak. then lam area kul 12.45 tengahmalam baru sampai kat depan Wakaf Che Yeh and finally we decide nak balik je.. huhuhu... kesian plak kat kawan saye coz drive keta manual lam jam..

then esoknye pegi cari baju raya.. huhu tahun ni temanya Turquoise .. susah sangatt nak cari.. tanye makcik yang jual baju melayu pon die cakap kaler Turquoise, Oren and also Merah glamer tahun ni.. so stock da banyak habis...

lastly coz penat sangat jalan n tak jumpe gak yang dicari.. beli jugak wane biru muda.. I dun even think its Turquoise..





pagi Raya tu sume bangun and siap siap.. jam jugaklah Bilik Air umah saye.. huhuhu

Pegi sembahyang Raya.. huhu memang tak dapat Feeling raya lah kalau tak pegi semayang raya kan..

balik bergambar with Family sume coz ade yang da nak pegi umah mertua.. snap2 Kaut duit raya dulu kaw kaw then baru lah jamah hidangan yang tersedia...

Mak  saye tahun ni buat kelainan skit... Mak Saye buat Rendang Kerang and Rendang Daging.. satay pon ade.. huhuhu... makan cam tak nak makan da esok.. hehehe





Peatng tu while i was nak tidor dah coz ngantok sangatt.. tetibe dengar orang bagi salam.. tengok2 kawan saye Hafiz.. huhu die je kawan sekolah yang datang beraya.. hehehe sembang lame2 coz kakak die kawan Abg saye.. so memang melekat lahh.. ehhee

Hari Raya kedua...  hurm.. kawan saye ajak pegi open House umah kawan saye Ikraq.. hurm umah jauh.. so Jam lagi.. sesat lagi.. memang fully complete  package lahh.. hurmmm mmg raya ni untuk berada di jalan raya je.. Malam tu plak saye gi open house umah Suraiya Hanis.. hehehe



then raya ketiga tu celebrate anak sedara saye punye Birthday.. Wan Ahmad Rayyan name die..
makanan pon best best,.. kakak saye masak.. ehehhe

then raya ke empat.. guess what??? Saya da balik ke Shah Alam.. huhuhu sedihhh.... pagi time nak naik bas tu saye hampir ditinggal bas.. coz bertolak dri rumah lambat.. hurm seb baek sempat jugak naik bas... Kaan saye Nazrol da cuak gile da takut saye tak sempat.. hehe thanks to him sebab bapak die yg tolong belikan ticket... ehhehe

Thats All.. till I hupdate hagain...


No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers