TRIAL SPM EXAMINATION

semalam dah start ngan subjek Bahasa Melayu dan soalan yang ditanya .. hurm.. taklah susah sangat but.. susah giler..

oleh yang demikian..haha.. masih terngingang-ngingang penanda wacana di dalam kepale.. hehe..anyway.. sebelum ni exam saye BM dapat A.. so, on this exam .. i want to grab an A+..

hope dapat lorgh.. tapi melihat kepada ape yang ditanya and ape yang saye jawab.. saye rase tak mungkin kot.. but.. hoping je la.. dont wanna lose again to Hayat Dua student.. budak tu selalu dapat award on BM subjek..

huish... parah tu.. so as the first calss student.. this thing should be stopped mercilessly.. ahhah.. macam Firaun la plak mulut saye.. takde la.. saye baek je..

yang di nak dapat A ke hape.. tu semua rezeki die.. yang tak pandai macam kita ni.. teguk airliur je la.. hehe..

so hari ni exam subjek BAhasa Inggeris.. yang memenatkan nye.. karangan bahagian B saye ;pilih la soalan no. pat.. END YOUR COMPOSITION WITH "THAT WAS THE HAPPIEST DAY IN MY LIFE"/...

so, saye pon start la mengarang dengan jayanya.. mula2 tu terpikir nak guna prepared essay but sampai kat perenggan kedua, tetibe plak tukar fikiran n start mumbling with my on words..

hahah.. rase puas bile kita dapat menghasilkan sebuah karangan yang baik kan?? tak gitu??

anyway i sincerely hope that i will get A on Bahasa Inggeris.. aminnn...

IF GOD WILLING...

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester