expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 16 August 2012

SELAMAT HARI RAYA

MENJELANG HARI RAYA.. BERAKHIR NYA PUASA.. chewah.. ade bunyi macam dj Dave tak??? hurm anyway di kesempatan ini saya ingin meminta maaf kepada semua yang pernah saye buat silap ngan die...

baju raya taun ni kaler purple with blue lining... wah memang cantik... songkok plak 4 inci.. dah la tinggi 176 cm.. tambah songkok lagi 4 inci bukan ke nampak macam LEE MIN HO gitu.. hahaha

baju mak saye pon kaler purple turquoise.. memang cantik.. it a  gift from my sister..

selaku anak bongsu dalam family saye.. taun ni saye berazam nak kumpul duit raya lagi banyak drpd tahun2 lepas...

banyak ganjaran menanti coz taun ni saye ambik tender pasang langsir kat umah n umah kakak saye...

tapi tahun ni takleh la nak raye bagai nak rak.. coz bukak je skolah.. trus trial.. takde la.. 3 hari lepas bukak skolah baru raya lah..

dalam kekalutan nak trial Spm pon masih sempat saye dan rakan2 mengambil bahagian dalam persembahan sempena MAjlis JAmuan RAya badan pengawas sekolah kiteorng...

persembahan yang simple je just do a couple pantun n then nyanyi lagu SELOKA HARI RAYA by Uji Rashid N HAil Amir... huhu.. hope things goes well..

for trial plak.. PENOLONG KANAN SEKOLAH kiteorg jajnji kalau dapat ranking 50 n below die nak bawak pegi release tension kat tepi pnatai mane ntah.. so must do the best la... hope will stay in top 10.. heheh

hari tu dah dapat 4 A.. trial ni target 8 A plak.. ut addmath tak jamin lulus ke tak.. heheh

k itu sahaja dri saya buat mase ni .. bye Assalamualaikum....

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers