expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, 8 June 2012

During My Holiday..

yup.. its was nothing to say but... hey its my holiday.. suke ati la nak cakap ape pon kan???

first of All .. Assalamualaikum to all of you.. before we start our conversation or before doing anything we should pronounce the God name by reciting Basmalah..

eh ape plak ni.. ceramah motivasi ke hape?? ok la... spenajang cuti sekolah ni.. takde ape yang menarik pon terjadi kat Qi.. except... ahha ade except tau...

pajamas party at my home... forst day of my mother absent at my home... dua orang kawan baek saye tido kat umah saye... that is Ahmark Rdy and also Ahmad Asyraf...

diorg ni punye la poyo cakap tido lewat la ape la.. but when i see the clock hit 10.30... they already in their sweet dream... hurm.. thats totally not immature..??? huh betul ke??

ok thats the first day.. second day plak.. sorang je kawan saye boleh tidor kat umah saye... Ikraq name die.. actually petang tu kiteorg buat BBQ party at my house... due eko ayam je yang sempat disponsorkan...

kiteorg pon makan la (buat lekat celah gigi je..)  But Thanks To God for giving us so much rezeki... Alhamdulillah...

ok things going so well at tibelah mase untuk bukak sekolah ni...

nak dekat bukak sekolah ni plak.. banyak plak pasangan2 yang melangsungkan perkahwinan kan??? ucapan tahniah dan semoga kekal sepanjang hayat untuk pasangan tersebut..

semalam pergi kenduri kawen kakak saye yang rumahnya area umah saye la jugak.. name die Azleen Rahman... ni kakak die yang first kawen n her papa was really happy..

hari ni plak.. lepas balik sembahyang Jumaat tadi.. sepatutnya saye ikut mak saye pergi ke Tumpat untuk Majlis Sambut Menantu sepupu saye tapi.. saye tak pergi coz pergi menghadiri majlis Perkahwinan abang kepada kawan pompuan saye name die Farihin...

time saye duk makan2 tadi.. adik kawan saye name Anies ni pon cam berbisik2 kat ade sorg pompuan ni... pompuan tu plak macam tengok kat saye and tukar pandangan die sambil kate oooo...

i was like .. dieorg mengumpat pasal aku ke hape??/ then pompuan tadi ngan anies pon dtg kat tempat kiteorg makan..

pompuan yg tadi ni pon ytanye.. la awak ni ke yang Facebook name Qi Diey tu... and saye pon start la blushing... (ahaks gfedik plak..)

then saye tanye Facebook awak name ape.. .. die pon cakap yang Cik Bulat tu die la..
saye memang ingat yang pompuan ni lebih tua drpd saye n saye panggil die kakak plak.. upenye die baru ting. 3.. hahah...

so thats is all about others wedding ceremony..

hurm sekolah dah nak bukak tinggal sehari lagi officialnye..n saye tak sentuh langsung agi homework yg cikgu bagi... hurm that was really bad thing... (jangan tiru perangai ini)..

i hope this new semester will be more meaningful and i could make my self more clear about arghjhhhh!!!!! ADDMATH... insyaAllah...

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers