expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, 5 March 2012

paper PHysics pon leh la jawab ari ni.. sume yang dah ulangkaji kuar .. seb baek sangat2... hurm hari ni.. one of my friends ayah dia meninggal.. so jomlah sedekahkan ALFATIHAH untuk ayah kawan saya tu... semoga arwah ayah kawan saya tu ditempatkan disisi orang2 yang beriman.... amin...

esok exam Addmath n Biology... i love Bio so much but.. Addmath saye selalu fail... hopefully leh buat leklok la kali ni.. tanak da fail addmath.. buat malu muke je kan??? lau orang laen boleh buat .. nape saya tak boleh kan????... doakan saya semoga leh jawab addm,ath n bio dengan tenang k...

jap agi lepas abis skolah ade perjumpaan pengawas n mkt.. nak uruskan bayaran untuk KEM kepimipinan tu... RM 40 bayarannya.. semalam saya takj tau sangat nak ambik kat mane duit tu... but when i asked to my brother... he said that.. knape mintak skit sangat mintak la seratus terus... heheheh cheh.. ingatkan nak bagi seratus betol.. tengok2 cukup2 patplohringgit... hampeh... anyway.. really thank to him so much... he is  my beloved brother...

semalam family gathering then pegi la beli satay... nak 100 cucuk.. alih2 balik umah bilang2 cume 60 cucuk je die bagi.. then pegi balik tanye kat die.. upenye die tersalah kire... then kiteorg sume pon makanlah satay tu sampai kenyang gile.... tertido awal semalam sebab kenyang sangat... Physics pon tk sempat nak bace... seb baek leh jawab tadi.. ni actually tak abis mase exam physics agi tapi saye antar paper n kuar awal.. nak surf internet kat ICT skolah...

so i got to go now... having this blog make me more happy.. biarlah takde sape nak bace pown at least saye nak jugak cerita sebabbni la satu satunya medium untuk saye berkongsi pengalaman dan cerita... so bye.. see u next time....

muahhh love u all..

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Blogies List

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers