expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 27 March 2012

HUHHH... SO BUSY...

humph... banyaknye nak kene buat .... firstly esok teater for BI oral test... then kawan suh join PERTANDINGAN MEMBALAS PANTUN... ok lah.. walaupun saye tak pandai sangat tapi nak jugak join... tetibe plak datang sorang cikgu suh saya masuk PERTANDINGAN FORUM plak... humph...

sebenarnya saya ni sepatutnya pergi PERKHEMAHAN PERDANA PKBM tapi dah banyak sangat aktiviti kokurikulum takut takleh nak fokus on akademik plak.. so saye tanye teacher tu n teacher ni... n also my caring friends.. they advise me not to go there..

so i make up my decision n taknak pegi kem tu...

lam mase 3 minggu lepas ade satu PERTANDINGAN NAYNYIAN LAGU ASLI yang ade seorang cikgu ni suruh saye join... masalahnya.. lagu asli tu payah sangat... lagu PATAH HATI kot...

humph... tak lupa juga satu lagi program yang kawan saye suruh join that is PERTANDINGAN DRAMA SEBABAK... ianya berteraskan satu peribahasa dan kiteorg telah tetapkan tajuk peribahasa kita iaitu KACANG LUPAKAN KULIT....

humph hope sume bende ni boleh di jalankan dengan baik dan maybe InsyaAllah menang la..

memang la kalau nak masuk tu suke2 je but alang alang dah masuk so.. nak la menang kan??? tak gitu... korang pon pastinya penah lalui semua ini sebelum ini kan???

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Blogies List

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers