SEM 4 Pon Dah Nak Habis

Assalamualaikum..

ye saya sedar saya tak layak dah nak menulis kat sini.. after abandoning this blog untuk sekian lama.. siapalah saya nak dtg n buat entry baru kat sini.. HUHUHU... sambil hantuk kepale kat tong gas..

eh suka hati la ni blog saya.. lol.. sah bipolar..

okay sebenarnya agak kesian la ngan blog ni sebab mmg dah lame tak disuap dengan bende baru.. how to keep up if you have Twitter Facebook and Also Instagram at the same time..

everything dah updated there.. so left no material for blog.. alolololo kechiannye.. weng wengg.. hahah teibe rempit weyh..

Yup macam tajuk tertera.. Semester 4 dah nak habis dah.. Banyak gak program i managed to settle together with my friends...

Alhamdulillah.. now dah masanye utnuk buat revision ape yg dah belajar semua sebab final lagi 3 minggu je..

after that balik cuti sem kene internship lagi.. hihihi

I feel a bit excited for internship.. tapi bile tengok keadaan Law Firm tersebut.. hurmm agak kureng la weyh.. how come you allows kedai hardware letak simen depan ko punye law firm.. destroying the professional image.

tu je nak ngadu.,.. huhuhu

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester