New Sem Started

Alhamdulillah..

Assalamualaikum guyss..

lama tak dengaq citaa.. pa habaq.. hahah bajetade org bace je ko ni kna..

okay.. new sem started.. Alhamdulillah.. masih bernyawa..

so dah sem dua.. dulu duk dalam kolej.. kat Delima.. then after kumpul cop dan kupon aktiviti dengan gigihnya.. tetibe check permohonan kolej .. tadaa.. GAGAL..

jadi dengan segala usaha dan penuh tawakkal.. menyewa lah di luar..

di Kristal Heights Section 7 Shah Alam.. dekat je from Universiti..
 ni kirenye tempat budak2 berduit la duduk.. aku ni perasan sangat duk tempat fancy like this dah kenape...

hurm.. i hope everything is going to be fine.. and smooth.. InshaaAllah,...


mula2 sampai depan pintu umah lepas dicampak oleh Abg Kandungku dengan barang dengan maha banyaknya.. tetibe terhidu bau taik kucing..

"ade org bela kucing ke?"

then.. sorry dude.. there's quite mess in here.. rupenye umah sewa kiteorang banjir.. tingkat lapan banjir.. canne tuh??


old tenant left the house with pipe terbukak sebab bekalan air kene potong time tu.. so bile dah sambung balik.. maka... BANJIR binti BAH lah melanda..

habis buku2 law senior kebasahan bin kerosakan.. kesian..


all the thing i could help is mop lantai bagi kering


cuci toilet yang kotor nak mamp*s sampai nak pitam.. (cuci dengan perasaan mengamuk)...

alhamdulillah.. dari tiada bintang kini toilet nampak macam 4 bintang.. huhuhu

jadi org bujang.. jangan reti buang n jirus je.. ko hingat sape nak uruskan yg kotor tu..

ade swimming pool.. nak buat jakun nye.. hari2 mandi kolam dak dak new tenant ni.. kononnya nak shaping tubuh.. hahahaa.. klako..


the view is quite nice.. sebab macam ade tanah lapang yang ade pokok2 n quite hutan.. so ade lah bekalan oksigen segar untuk rumah kami.. tapi.. hurm.. berjerebu la cuaca kat sini..

overall everything is fine.. hopefully its gonna blessed by Allah....




Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester