Budak Sem 2

Assalamualaikum

Alhamdulillah... ade gak mase nak update blog suam kesayangan ni.. huhu..

saye skang da jadi Asasi Student Sem 2.. so antare course yang akan dipelajari pon banyak lah bezanya.. new courses such as Psychology .. Criminology ... Economics and so many more...

Lecturer pon baik2 sume Alhamdulillah..

skang ni sume bebudak asasi ngah menyibukkan diri cari kupon aktiviti.. huhu ye lah.. time tak busy ngan assignment camnilah kan nak collect sebanyak mungkin...


UiTM Shah Alam ni pulak tak pernah lekang ngan aktiviti2 menarik... Petang tadi saya sempat meluangkan masa untuk memeriahkan lagi aktiviti yang diberi nama ARTS LIFE ISLAM FESTIVAL (ALIF) anjuran DAMAI n UiTM sendiri..

time saye masuk je Dewan Agong Tuanku Counselor (DATC) tu tadi.. terus berlangsung majlis Islamic Fashion Show... hurm not bad lah.. designer2 UiTM ni.. but ade jugak yang Bad tahap nak tuttt... malas nak taruk bad word in my blog.. hihihi

Then Majlis diteruskan lagi ngan Perkongsian oleh seleberiti Diana Amir... Her talk was totally amazing.. so grateful to be there.. then we have a oportunities to snap pic with Diana Amir.. hihihi...

Hope I/ll be joining a lot more other interesting activities organized by UiTM ... InshaaAllah..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

HOPE sem ni dapat result yang cun melecun.. In Shaa Allah.. Pray for me peep.

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester