expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, 17 May 2013

UPU Result Is Here..

Assalamualaikum..

Salam Jumaat Semua.. di petang Jumaat yang penuh baraqah ni saya panjatkan kesyukuran kepada Ilahi kerana telah memberikan saye peluang untuk terus hidup di bumi ini dan masih mampu menghirup udara dan masih mampu.. aikkk ni dah macam lebihh je..

Camni cite yang sebenarnya... semalam ketika saya masih tak tahu apa2.. Seorang kawan saya yang bernama Syafiq Vegito bin Dragon Ball telah memaklumkan kepada saya yang Result UPU akan keluar esok which is hari ni.. huhu...

saye ni punye lah Clumsy.. tarikh2 penting cenggini mane ade nak ambik tahu.. Lau org tanye pon jawab

"Tunggu UPU.. Minggu Depan Tahu.. die Kelaur Minggu Ketiga Bulan MEI"

tu je saye tahu jawab.. upenye hari ni lah Minggu Depan Yang Dimaksudkan.. huhu

and tadi.. sebelum pergi solat Jumaat. hurm tengok jam dah kul 12.04 minit.. so why not we try mehh.. so try lah.. bukak Ngna Google Chrome.. huh... memang slow bin Siput sedut.. Mozilla pon same.. last last pakai ape??? Kuat SKIT cakap>> ha pandai pon.. Internet Explorer.. huhu

actually sian kat IE.. time2 cengginilah baru die nak l;aku.. bukan ape.. saye mmg tak minat Browse nagn IE ni.. ntah la.. cam rase 40 minutes ago je.. heheh ("alahh dulu pon kau pakai aku jugak" kata IE kepada saye)

so bile dah key In kan No. IC saye tu.. dup dup dup dup.. taaaddaaaaa...

TAHNIAH.. Amin Rashidi Bin Kuswadinata..(bukan Nama Sebenar).. Anda Telah Layak Untuk bal bla bla..

hah Tengok Sendiri lahh..




YUP.. dengan Izin Allah SWT,.. saye diterima masuk ke UiTM untuk Program Asasi.. lam Course ape?? Undang Undang lahhh.. hehe

ingat tak yang saye cita pasal tak pasti ape cita2 saye..hurm .. finally dapat jugak ape yang berkenan di hati.. which is Lawyer.. ni sume hasil Nasihat from Cikgu Radziah Abdullah.. die kate saye lebih sesuai jadi Lawyer.. sebab time tu saye baru lepas btanding Debat,..

Kawan saye pon minat Law. Amalin Aishah name die.. walaupon die tak dapat UPU tapi peluang di masih cerah.. sama ada Matrikulasi ataupon KUIM untuk course Undanng Undang Jugak.. hehe
*STUDY HARD STUDY SMART yaww

http://amalinpunyestory.blogspot.com/2013/05/upu-dah-keluarjeng-jeng-jengtahniah.html

hurm so.. UiTM campus mane masih menjadi tanda tanya.. hurm thinking about taking LAW study at UiTM reminds me of YUNA..

hehe YUNA pon amek LAW kat UiTM uolss.. hehhe..

yupp thats all.. hurm.. I think ade lagi larghh kott.. Hurm InsyaALlah.. hari Ahad depan nak pegi skolah.. nak jumpe Cikguss yang disayangi... huhu..

and Hari Selase InsyaALlah.. nak gi ... hurm hurm hurmm.. JERAM PASU lagi.. hehehe bukan ape.. hari tu pegi tak plan ngan sempurna n ramai friends yg tak diajak.. so diorang agak terase lah.. so kali ni kite gi ramai ramai.. hehe



actually sume ni dibincangkan time kiteorg JOGGING kat Universiti Sains Malaysia Kota Bharu... heheh

JOGGING lahh sangat.. wadahal.. (sepupu kepade Padahal).. just jalan jalan lam semak samun je.. skit lagi nak kene panah kat Akak tu.. huhu...

k thats All.. Assalamualaikum...


No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers